Yhteys

Hei! Tulit varmaan tälle sivulle koska valikossa tämän kohdan oikealla puolella olevat linkit toimivat huonosti. Ei hätää! Kaikki kyseiset linkit löytyvät täältä.Vähän metajuttuja: (täyttämään sivua ettei näytä ihan idiootilta)

En oikeasti tajunnut että tuo kohta lagaisi noin pahasti. Tiesin että siitä saattaisi tulla ongelma kapeammilla näytöillä (itse kun operoin laajakuvaläppärillä ja isohkonäyttöisellä pöytäkoneella) mutta en muistanut ajatella miniläppäreilä ja tabletteja. Minun pitäisi koodata myös "sisältö"ulkoasu mobiiliin, sillä ainakin omalla älypuhelimellani ulkoasu näyttää lievästi koomiselta.

Oikeastaan tuo kakkosulkoasun tekeminen, kuten myös osoitteen vaihtaminen, piti olla kesän 2012 hommia, mutta en enää muista, miksi jäi tekemättä. Aikaa olisi ollut, sillä viihdyn koneella. Sanottakoon, että kaikki muu vain söi aikani, ja olinkin tosi huono ylläpitäjä kesällä.

Pieni lista siitä mitä minun pitäisi tehdä: muutama vaihtoehtoinen ulkoasu(tosin vielä auki teenkö sen muuttamisen helpolla vai hankalalla tavalla), vaihtaa osoite, ehkäpä koodata homma uudelleen niin kuin sen alunperin halusin toimivan jne. Tätä kyllä löytyy.

Yhteys | Tumblr | Facebook | Etusivu
Sivut 2010-2015 © Amy Cherryclaw, Sivutila: Webs.com, Warriors © Erin Hunter.