Varjoklaani

Klaanin kissat ovat ylpietä, uskollisia, mutta usein puolustuskannalla ja hieman röyhkeitä. Muiden silmissä he ovat taistelunhimoisia, vallanhakuisia ja agressiivisesti haluavat laajentaa aluettaan. Vaikutelma on kuitenkin osin harhaa, sillä klaanin omat päälliköt ovat vääristelleet sen arvoa ja tavoitteita, rikkoen räikeasti soturilakia oman etunsa tähden. Rikkotähti ja Tiikeritähti ovat vain kaksi esimerkkiä pitkästä kieroutuneiden mielten historiasta.

Varjoklaanin alue oli ennen Suurta vaellusta pohjoiseen muista, Ukkospolun toisella puolella oleva vetinen maa. Alueella ei ollut paljoa riistaa, vain erilaisia liskoja ja sammakkoeläimiä, joten he usein tunkeilivat muiden alueelle helpomman riistan toivossa. Myös reviirin laidalla olleesta haaskalasta sai ravintoa, mutta siellä saalisaessa piti olla tarkkana ettei tuonut variksenruokaa leiriin. Kuten Myrsky- ja Tuuliklaanin leirit, myös Varjoklaanin leiri oli vatukkojen suojaama, ja päällikön puhumispaikka oli suurehkon kiven päällä. Kiveä vasten oli toinen, ja niiden muodostamassa luolassa oli parantajan pesä. Päällikön pesä sijaitsee männyn juurakossa, ja pentutarha löytyy piikkipensaasta.

Järven ympärillä Varjoklaani asuu kaakkoisen mäntymetsässä, pienestä ukkospolusta pohjoiseen. Leiri on ympäröivien puiden oksien suojaamassa vatukkapusikossa, minkä keskeltä löytyy pieni aukio jonka ympärillä kaikki pesät ovat. Leiriä ympäröiviin puihin kiipeämällä näkee järvelle, ja sieltä joskus tutkaillaan kaksijalkojen tekemisiä. Leiriin päästään piikkitunnelin läpi, minkä päässä on kivi jonka ohi täytyy livahtaa. Päällikön pesän yllä on oksa, joltaa päällikkö voi puhutella klaania. Parantajan pesä löytyy päällikön pesän takaa, ja sen hiekkaisella aukiolla näkee jopa hieman taivasta. Klaanin alueella on myös kaksijalkojen asumus, missä majailee myös kaksi röyhkeää kotikisua.


Varjoklaanin kissoja Iltahämärän jälkeen

Yhteys | Tumblr | Facebook | Etusivu
Sivut 2010-2015 © Amy Cherryclaw, Sivutila: Webs.com, Warriors © Erin Hunter.