Taivasklaani

Taivasklaani ei elä muiden klaanien keskuudessa, vaan kaukana luoteessa, Chell-joen lähteellä. (Kyseinen joki erottaa Jokiklaanin Myrsky- ja Tuuliklaaneista.) Vuosia aiemmin, he asuivat Myrskyklaanista kaakkoon, mutta ihmiset tuhosivat metsän uutta asuinaluetta varten. Klaanin silloinen päällikkö, Pilvitähti, pyysi muilta klaaneilta apua, mutta niiden kieltäydyttyä lähti etsimään parempaa elinpaikkaa klaanilleen ja hylkäsi Tähtiklaanin.

Tulitähti, Myrskyklaanin päällikkö ja entinen kotikisu, saa tehtäväkseen palauttaa klaanin metsään. Hän matkaa joen lähteelle Hiekkamyrskyn kanssa ja kokoaa paikallisista klaanikissojen rippeistä (kotikisuista, kulkukissoista ja erakoista) uuden Taivasklaanin. Lehtitähti nimetään sen päälliköksi ennen kuin Tulitähti palaa omaan klaaniinsa.

Nykyinen Taivasklaani asuu rotkossa paikallisesta Kaksijalkalasta kaakkoon, missä kivenkoloihin rakennettu leiri on hyvässä suojassa pedoilta. Rotkon keskellä on joen alkulähde: kivien peittämä lähde, joka on myös Kuukivien vastine. Aina täydenkuun aikaan klaani kokoontuu rotkon ylle kohoavalle Taivaskivelle.

Sekä vanha että uusi Taivasklaani tunnetaan erinomaisista puuhunkiipeämistaidoistaan. Klaanin kissoilla on vahvat takajalat ja kovat polkuanturat, mahdollistaen kulun kivikoissa ja loikinnan puissa ja kallioilla. Klaanin pääasiallinen ruokavalio koostuu oravista, hiiristä ja eri linnuista joita kissat vain saavat kiinni.

Jäsenet Taivasklaanin kohtalon jälkeen

Yhteys | Tumblr | Facebook | Etusivu
Sivut 2010-2015 © Amy Cherryclaw, Sivutila: Webs.com, Warriors © Erin Hunter.