Jokiklaani

Jokiklaani on nimetty perustajansa Joen mukaan. Klaanin pääasiallista ruokaa ovat erilaiset kalat, mutta he syövät myös vesimyyriä, päästäisiä ja hiiriä. Jokiklaanin tiedetän myös koristelevan pesänsä simpukoilla ja muilla kauniilla esineillä.

Jokiklaanin kissat ovat hoikkia, kauniita ja tyytyväisiä elämäänsä. He ovat älykkäitä ja sulokkaita, mutta myös laiskoja ja jääräpäisiä.

Vanhalla reviirillä kaksijalkalan lähellä, Jokiklaani eli Myrsky- ja Tuuliklaanin reviireistä etelään, joen erottamana. Heillä oli jatkuvasti riitaa Myrskyklaanin kanssa Aurinkokivistä, jotka olivat alunperin olleet osa Jokiklaania, mutta pahan kevättulvan jälkeen maayhteys päästi myös Myrskyklaanilaiset kiville. Klaanin leiri sijaitsi pienellä ruokojen ympäröimällä saarella aivan joen reunalla. Pentutarha on melkein joen yllä, jotta pennut voivat helposti telmiä vedessä ja opetella uimaan jo ennen oppilaaksi tulemista. Päällikön, oppilaiden, parantajan ja klaaninvanhimpien pesät sijaitsevat leirin toisella puolella olevassa tukevassa kaislikkorykelmässä.

Järvenympärysreviirillä Jokiklaani omistaa järven lounais- ja etelärannan kaksijalkojen venepaikasta hevospaikkaan, ja kokoontumisten paikkana toimivalle saarelle vievä puusilta sijaitsee heidän reviirillään. Leiri sijaitsee joenhaarassa, ja sinne päästään joen astinkiviä pitkin. Pesät ovat pensaissa, pentutarha parhaaiten suojatussa vatukkapensaassa. Parantajan pesä on piikkipensaan takana, joen puhtaaksi huuhtoomassa pensaikossa, missä parantajalla on aina pääsy puhtaaseen veteen.

Jokiklaanin kissoja - tilanne Auringonlaskun jälkeen

Yhteys | Tumblr | Facebook | Etusivu
Sivut 2010-2015 © Amy Cherryclaw, Sivutila: Webs.com, Warriors © Erin Hunter.